|
|
|
Active Developer
קבוצה: מפתחים רשומים
התחבר לאחרונה: אתמול @ 10:28
ביקורים: 997
|
|
| שלום לכולם יש לי 2 שאלות ברשותכם. 1. איך אני יוצר קו מפריד באמצע טבלה בין 2 שדות שאני אבחר בפקד DataGridView ? 2. איך אני צובע חצי ימני של טבלה באדום וחצי טבלה שמאלי בצהוב (משדה שאני אבחר) ? בתודה מראש
|
|
|
|
|
מנהל פורום "פלטפורמת NET."
קבוצה: הנהלה ראשית
התחבר לאחרונה: אתמול @ 08:30
ביקורים: 5,449
|
|
היי goldsoft, 1. העמודות תחומות בקווים כברירת מחדל, איזה קו אתה רוצה להוסיף? 2. על מנת לצבוע עמודה מסויימת עליך להגדיר לה DataGridViewCellStyle עם הצבע הרלוונטי, לדוגמא:קטע קוד DataGridViewCellStyle sampleStyle = new DataGridViewCellStyle(); sampleStyle.BackColor = Color.Silver; sampleDataGridView.Columns[1].DefaultCellStyle = sampleStyle;
לירון רצבי, מנהל ומייסד האתר אתר: http://www.Developers.org.il דוא"ל: Webmaster@Developers.org.il
|
|
|
|
|
Active Developer
|
|
| תודה רבה על העזרה בקשר לשאלה 1 , התכוונתי כאילו לחלק את הטבלה ל-2 חלקים נגיד שיש לי 4 שדות, אז בין שדה 2 ל-3 יהיה לי מין קו הפרדה עבה בקשר לשאלה 2, הפתרון שנתת לי צובע לי תא כן ותא לא , איך אני צובע את כל העמודה ? בתודה מראש
|
|
|
|
|
|
|
goldsoft (08/09/2008)
בקשר לשאלה 1 , התכוונתי כאילו לחלק את הטבלה ל-2 חלקים נגיד שיש לי 4 שדות, אז בין שדה 2 ל-3 יהיה לי מין קו הפרדה עבה הבנתי. עליך להגדיר את המאפיין DividerWidth של הטור שאתה רוצה להפריד. הנה דוגמא כיצד להפריד בין העמודה השנייה לעמודה השלישית ע"י קו באורך 10px: קטע קוד sampleDataGridView.Columns[1].DividerWidth = 10; goldsoft (08/09/2008) בקשר לשאלה 2, הפתרון שנתת לי צובע לי תא כן ותא לא , איך אני צובע את כל העמודה ? הקוד שהבאתי לך צובע את כל העמודה (כפי שאתה רואה בקוד, החלתי את הסטייל על כל הטור ולא על תא מסויים). בדוק את הקוד שלך - יתכן ויש לך אירוע שמחזיר את הצבע המקורי לחלק מהתאים.
לירון רצבי, מנהל ומייסד האתר אתר: http://www.Developers.org.il דוא"ל: Webmaster@Developers.org.il
|
|
|
|
|
Active Developer
|
|
| כמה פשוט וכמה עובד.... תודה רבה !!! אין עליך !!! בקשר לצביעת כל העמודה, הגדרתי AlternatingRowsDefault בצבע שונה (כדי שיהיו לי שורות ב-2 צבעים שונים שורה לבנה ושורה כחולה לסירוגין) אולי בגלל זה לא צובע לי את כל העמודה ? אם כן איך ניתן לפתור את זה ? בתודה מראש
|
|
|
|
|
|
|
בכיף, שמחתי לעזור 
בנוגע לצביעת התאים, מכיוון שיש לך שורות ב-2 צבעים שונים אנו נצבע את התאים באירוע CellFormatting של ה-DataGridView במקום הקוד שהבאתי לך. הכנס את הקוד הבא באירוע CellFormatting: (התאים בעמודה השנייה יצבעו) קטע קוד if (e.ColumnIndex == 1) { e.CellStyle.BackColor = Color.Silver; }
|
|
|
|
|
Active Developer
|
|
| איזה תותח...... אין דבר שאתה לא יודע...... עזרת לי מאוד תודה רבה